Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taskbar Illumina

KoYGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Siema :)

Jako iż mam dobry humor to wrzucam Wam tutaj taskbar illuminy, chyba każdy wie jak on wygląda. :)

Download:
https://mega.nz/#!xdl3gK4S!3Qd_BubKNzd7duD-SGCC-ktIkVUr3VVg4BNwPTJGcc8
Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/bfb7dd3145ea8be79bc768d12b919c407c634d72acff11e5cef9de295536f5ed/analysis/1485881345/

@R3public masz k***o, daj pkt <3

Gdyby ktoś miał taki problem jak ten pierwszy Pan to tutaj jest kod, który należy podmienić z kodem interfacemodule.py: http://wklej.to/mtAwP

Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś zrobił skan i podesłał, bo nie wiem czemu, ale virustotal mi się nie chciał załadować.

Pozdrawiam: @Tworu @Lajk™

Enjoy :D

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Błąd wszystko wgrałem jak trzeba:

0131 16:30:15366 :: 
networkModule.py(line:237) SetLoadingPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introLoading.py(line:27) <module>
uiMessenger.py(line:10) <module>
uiGameOption.py(line:12) <module>
interfaceModule.py(line:41) <module>
system.py(line:137) __pack_import

networkModule.SetLoadingPhase - <type 'exceptions.ImportError'>:No module named uiAcce
Opublikowano

Błąd wszystko wgrałem jak trzeba:

0131 16:30:15366 ::

networkModule.py(line:237) SetLoadingPhase

introLoading.py(line:27) <module>

uiMessenger.py(line:10) <module>

uiGameOption.py(line:12) <module>

interfaceModule.py(line:41) <module>

system.py(line:137) __pack_import

networkModule.SetLoadingPhase - <type 'exceptions.ImportError'>:No module named uiAcce

Zapomnialem o tym... Wstaw kod interfacemodule na pastebin i wyślij mi na pw.

BxFcm1v.gif

Opublikowano

3kf3rWl.png

Z*******a praca, polecam ! :* 

interfacemodule te moje? xD 

Opublikowano

3kf3rWl.png

Z*******a praca, polecam ! :*

interfacemodule te moje? xD

Od kiedy masz szarfy u siebie? xD

4bqYinAl.jpg

<3

BxFcm1v.gif

Opublikowano
xyz

Macie cały interface zakodowany, bo mi się czasem płakać chce jak widzę pseudo kodowania niektórych profesjonalistów na tym forum.

Opublikowano
xyz

Macie cały interface zakodowany, bo mi się czasem płakać chce jak widzę pseudo kodowania niektórych profesjonalistów na tym forum.

Płakać mi się chce jak widzę takie ameby, jak Ty, które wrzucają nie swój kod ;) Co do "pseudo kodowania", zrób swój kod i się pochwal jak jest profesjonalny to raz, a dwa to nie jest kod, którego ja używam ;)

Taskbar nie jest wykonany poprawnie, polecam użytkowanie tylko z psd wg. własnego kodu.

Co jest niby nie poprawne? Bo co? Taskbar jest podzielony na 3 części? Wszystko działa jak trzeba + można klikać bez problemu myszka pomiędzy tymi kółkami po bokach, wiec nie pierdol, że kod nie jest poprawny ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano
xyz

pseudo kodowanie  :D  :D  a sam dałeś zbugowaną illuminę :)

Opublikowano

xyz

Płakać mi się chce jak widzę takie ameby, jak Ty, które wrzucają nie swój kod ;) Co do "pseudo kodowania", zrób swój kod i się pochwal jak jest profesjonalny to raz, a dwa to nie jest kod, którego ja używam ;)

Taskbar nie jest wykonany poprawnie, polecam użytkowanie tylko z psd wg. własnego kodu.

Co jest niby nie poprawne? Bo co? Taskbar jest podzielony na 3 części? Wszystko działa jak trzeba + można klikać bez problemu myszka pomiędzy tymi kółkami po bokach, wiec nie pierdol, że kod nie jest poprawny ;)

Nie muszę się chwalić po forach co potrafię, nie wrzuciłem swojego kodu, bo go nie mam, miałem to na dysku, ale widząc to co już kiedyś udostępniłeś doszedłem do wniosku, że wszyscy skorzystają. Nie musisz dziękować. Może też coś użyjesz z tej paczki. Pozdrawiam.

Opublikowano

xyz

Nie muszę się chwalić po forach co potrafię, nie wrzuciłem swojego kodu, bo go nie mam, miałem to na dysku, ale widząc to co już kiedyś udostępniłeś doszedłem do wniosku, że wszyscy skorzystają. Nie musisz dziękować. Może też coś użyjesz z tej paczki. Pozdrawiam.

Idź się zabij xD xD xD xD xD

Chwalić się nie masz czym xD

Na pewno będę korzystał ze zbugowanego kodu xD A podziękować to Ty powinieneś, za poprawnie działający taskbar... ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Bardzo podobają mi się takie wstawki, taka praca jest coś warta. Co raz rzadszy widok aby ktoś dzielił się czymś takim. Pozdrawiam!

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...